Lectii personalizate de tehnica vocala, individuale, bazate pe cerintele muzicii actuale.

Coordonator: Alin Nicodim | vocal coach & music producer

Participand la aceste lectii vei parcurge notiuni elementare de teorie muzicala si armonie, tehnica de respiratie, tehnica de sustinere a sunetelor, emisia vocala, rezonanta, corectarea pronuntiei, imbunatatirea dictiei, dezvoltarea auzului muzical, aprofundarea intonatiei, tehnica vocal-fry, growl & wisper, extinerea ambitusului, tehnica glissando, delimitarea registrelor vocale, metrica, ritm, frazare, rap, expresivitate, improvizatie, studiu detaliat al pieselor, pe etape, abordand elemente de aranjament muzical, structura si orchestratie, analiza liniei melodice, textul si modul de transmitere a mesajului, interpretarea si reprezentarea scenica, notiuni esentiale despre tehnica audio si acustica.

Varsta minima de inscriere la lectiile de tehnica vocala este de 7 ani

Pe masura ce studiul vocal avanseaza, vei dobandi abilitatea de a canta in diverse stiluri, cu o mai mare usurinta si constientizare a procesului artistic si cu mai multa incredere in propriile forte.

Dupa finalizarea lectiilor de tehnica vocala:

  • vei avea o intonație precisă
  • vei putea folosi tehnica de respirație corect si vei putea controla sunetele
  • vei stii cum sa iti incalzesti corect vocea
  • vei stii cum sa ai grija de sanatatea vocii tale
  • vei stii sa adaugi expresivitate interpretarii tale
  • vei putea canta relaxat in fata audientei

Inscrierea la acest program educativ se face pe baza de preselectie, in limita locurilor disponibile. Preselectia consta intr-o auditie in cadrul careia se vor interpreta acapella unul sau mai multe cantece din repertoriul universal consacrat sau compozitii proprii, la alegerea candidatului. Auzul muzical si simtul ritmic reprezinta aptitudini minime necesare pentru accesul la acest curs. Nu este obligatorie cunoasterea notelor muzicale, in schimb…vocea, talentul si seriozitatea participantilor, consituie argumente decisive in formarea artistica a elevilor admisi. Nu sunt acceptati la cursuri cei cu probleme de vorbire sau probleme grave de sanatate.